Forretningsbetingelser

Hvad koster det at leje en stand?:
En stand koster 130 kr. pr. uge
4 ugers leje af en stand koster 400 kr.
En gulvplads 1×1 meter koster 80 kr. pr. uge
Dog koster en gulvplads kun 50 kr. hvis man samtidig lejer en stand.
Du sætter dine ting på standene og vi sørger for at sælge dem for dig.

Alle priserne er inkl moms.

Hvis du gerne vil forny din leje af standen, skal det ske senest 2 dage før lejeperioden stopper.

Udover lejen af standene beregner vi 15 % i kommission for at sælge dine varer.

Hvornår får du dit overskud?:

Standind udbetaler dit salg for gældende måned, mellem den 5 og 10 i næste måned. Det vil sige at det salg du har haft i f.eks. februar måned, bliver udbetalt til din konto mellem den 5 og 10. marts. For marts måned bliver det mellem den 5 og 10. april osv.

Når du har lejet en stand, hvad så?:

Når du har booket og betalt for din stand, får du udleveret din kontrakt, samt prismærker til at prissætte dine varer.
Dine varer må kun prissættes med Standind´s prismærker. Disse skal forsynes med en kort beskrivelse af din vare, samt en tydelig pris. Vil du ændre prisen på dine varer, så skal du lave et nyt prismærke og sætte på din vare.
Er du i tvivl om hvad din vare bør/kan koste, så er du velkommen til at spørge personalet i butikken til råds.
Opsætning af varer på din stand kan gøres 1 time før lukketid Mandag- Fredag fra 17-18 eller lørdag og søndag fra kl. 14-15, dagen før din leje periode starter. Ellers aftal med personalet om et andet tidspunkt, hvis du er forhindret inden for de fastsatte tider. Du kan også vælge at sætte dine varer op den første dag i din lejeperiode.
Du må gerne fylde nye varer på eller fjerne varer fra din stand i hele din leje periode, men du skal henvende dig til personalet når du kommer med nye varer, eller du ønsker at fjerne varer fra din stand.

Hvad må du og hvad må du ikke?:

Du må kun anbringe varer på din egen stand, ikke på gangarealer eller andre steder, uden forudgående aftale med personalet. Du må ikke ændre på standens udformning.

En gulvplads er beregnet til møbler og større genstande, genstande du ikke kan have på en stand Det er ikke tilladt at sætte små genstande på en gulvplads. Det er ikke tilladt at sætte sit eget tøjstativ på en gulvplads.

Standene i butikken er som udgangspunkt til salg af brugte varer, men forretningsdrivende må også gerne booke stande.
Det er muligt at sælge tøj fra din stand og mangler du bøjler, så lån dem af personalet i butikken.

Der må ikke handles internt mellem kunder al handel skal foregå via kassen.

Du må ikke sælge fødevarer og tobak fra din reol. Heller ikke våben, fyrværkeri, farlige og brandbare væsker, pornografisk materiale eller effekter. Ulovlige kopivarer er også forbudt. Standind forbeholder sig retten til at fjerne sådanne varer fra reolerne uden forudgående advarsel.

Varer der ikke er prissat eller som har tabt sit prismærke, vil blive sat på ”jeg er blevet væk” reolen. Så hold øje med denne reol, hvis varerne står på denne reol i over 14 dage, bliver det givet til velgørende formål.

Hvis du ønsker at holde udsalg på din stand, 25%, 50% eller måske 75%, så meddel det til personalet, så vil det blive registreret i vores kassesystem.

Hvis ansvar er det?:

Det er dit ansvar at holde din stand pæn og ordentlig at se på.
Standind er ikke ansvarlig hvis dine varer bliver stjålet, tabt eller ødelagt.
Varer er købt som beset, varer kan ikke returneres eller reklameres over. Personalet i butikken er selvfølgelig årvågen overfor butikstyve.
Standind er ikke erstatningspligtig overfor brand eller vandskade. Dette dækkes normalt af lejers egen indboforsikring.

Når din leje udløber, hvad så?:

Når din leje udløber, skal du selv tømme din stand. Personalet har ret til at kontrollere dine varer, inden de tages ud af butikken. Husk at have din kontrakt og billedlegitimation med når du tømmer din reol. Du skal tømme din reol senest 1 time før lukketid på den sidste dag af din lejeperiode. Mandag-Fredag senest kl.17 eller lørdag og søndag kl. 14. Er din reol ikke tømt ved lejeperiodens ophør, tømmes reolen af Standind´s personale, dette mod et gebyr på 100,-. Dine genstande vil blive opbevaret i butikken i 1 uge. Hvis dine genstande ikke afhentes når ugen er omme, tilfalder genstandende Standind.

Ejendomsret:

Sælger står inde for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over /sælge varerne på reolen.
Standind forbeholder sig ret til at ændre disse betingelser, samt udarbejde eventuelle tillæg til disse betingelser. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte Standind´s personale hvis du har nogle spørgsmål.